Uw tuin laten aanleggen

Uw droomtuin

U kijkt uit uw raam en geniet met volle teugen van uw droomtuin in de ochtendzon. Tenminste, dat is binnenkort zo. Eerst contact opnemen met Tennis-Garden om uw tuin te laten aanleggen. Wij slaan meteen de handen in elkaar om een evenwichtig tuinontwerp te maken en gaan aan de slag om dat ontwerp met de grootste zorg te realiseren. Bedrijfstuin of privétuin, landelijk of strak, uw tuin moet natuurlijk perfect zijn. 

Onze eigen kwekerij

Tennis-Garden heeft een eigen kwekerij van zeldzame planten, bomen en struiken met een specialiteit in grote planten.  Dit maakt het makkelijker om uw tuin te laten aanleggen in heel korte tijd, precies zoals u wil. In de kwekerij zien we ook perfect hoe bepaalde bomen en struiken uitgroeien, zodat er later geen onverwachte exemplaren in uw tuin staan.

De juiste materialen kiezen

Natuurlijke perfectie in uw tuin bereiken we niet enkel door een gebalanceerde indeling, maar ook door de juiste materialen en planten te kiezen. Het liefst gebruiken we echte natuurmaterialen, zoals gebakken kleiklinkers, blauwsteen en hout. Die dragen bij tot de rust die uw tuin uitstraalt. Wie zijn tuin iets budgetvriendelijker wil laten aanleggen, kan kiezen voor klinkers in allerlei maten en kleuren.

Een nieuwe trend in de tuinarchitectuur is kunstgazon. De betere soorten kan je bijna niet van echte gazons onderscheiden.

De tuin van uw dromen laten aanleggen?

De vaklui van Tennis-Garden maken het waar. Contacteer ons gerust voor een offerte!