Ontwerp & aanleg van uw landelijke tuin

Tennis-Garden verzorgt het ontwerp en de aanleg van uw landelijke tuin. Laat u meevoeren in de charme van de authentieke landschapstuin. In deze ongedwongen omgeving komt u tot rust langs speelse paadjes en in verborgen zithoekjes. 

Harmonie met het landschap

Bij de aanleg van een landelijke tuin houden we maximaal rekening met de omgeving van uw tuin en woning. Met slimme tuinarchitectuur creëren we een harmonieuze tuin die samenvloeit met het natuurlijke landschap en met uw woning. Rondom de woning werken we de tuin gewoonlijk iets strakker af, bijvoorbeeld met wolkvormige beplanting. Verderop laten we uw tuin rustig overgaan in het landschap, met zachte glooiingen en bomen. Grote en middelgrote tuinen zijn het meest geschikt voor zo’n landelijk ontwerp.

Het natuurgevoel in uw landelijke tuin

Bij de aanleg van een landelijke tuin betrekken we het natuurlandschap zoveel mogelijk. Ideaal daarvoor zijn natuurlijke materialen als blauwe steen, gebakken kleiklinkers en kasseien. Ook inheemse bomen en struiken nemen we graag op in het ontwerp.

Plantenborders zijn ideaal om de landschapstuin in te delen, en bieden tegelijkertijd een fijn onderkomen voor vogels en kleine dieren, zoals egels. Vaak kiest men ook voor veel gazon, omdat dit makkelijk te onderhouden is. Met bloemen brengen we dan een kleurige toets aan.

Benieuwd hoe we de aanleg van uw landelijke tuin zouden aanpakken? Contacteer ons! Houdt u meer van een strakke tuin? Ook dan staan we paraat, van tuinontwerp tot afwerking.