Een strakke, minimalistische tuin aanleggen

Serene klasse

Een minimalistische tuin is een mooie, stilistische verlenging van uw woning. Maar het is vooral ook een plek die één en al rust is. Een helder stukje groen waar u uw hoofd even kan leegmaken. Een bijkomend voordeel van het aanleggen van een strakke tuin is dat de eenvoud ervan de onderhoudskosten laag houdt. 

Terug naar de essentie van de tuin

Wanneer we bij Tennis-Garden een strakke tuin aanleggen, gaan we terug naar de essentie van de tuin. Een wandelpad, ingetogen beplanting, een zwemvijver of een spiegelvijver. Alles wordt evenwichtig samengebracht in een door de natuur geïnspireerde buitenruimte met de juiste klemtonen. 

Minimalistische materialen

Door zijn eenvoud straalt de strakke tuin klasse uit. Uitgelezen materialen bij het aanleggen zijn natuursteen, keramische tegels of betonsteen. Typisch in het tuinontwerp zijn ook water en grote vlakken met homogene beplanting. Vaak is de minimalistische tuin een verlenging van de binnenruimte, of omgekeerd. Om eenheid te creëren wordt de tegel van binnen wel eens doorgelegd naar buiten.

Een minimalistische, strakke tuin laten aanleggen? Tennis-Garden creëert een tuin in harmonie met uw woning en budget. Contacteer ons! Ook voor de aanleg van tennisvelden steken wij de handen uit de mouwen.